maanantai 17. syyskuuta 2018

Kesän päättäjäiset

Raskausviikko: 26 (25+5)
Paino: +5,5kg
Fiilis: Reipas ja iloinen.
Oireet: Iltapainotteinen närästys, vessassa ramppaaminen, päiväunien tarve

Lämpimät kelit on nyt toistaiseksi lähteneet pois sateen ja syksyisen kelin tieltä. Normaalisti ajattelisin sen olevan tosi kurja juttu, mutta nyt voisin melkein tuulettaa. Saan nukuttua yöt paljon paremmin ja ulkonakin on mukavampi käydä kävelemässä vaikka sataakin vettä. Koulun alku oli ja meni ja oon ollut ruhtinaallisen viikon koululla tähän mennessä. Tiedossa olisi vielä yksi kuusi päivää kestävä intensiivikurssi, tentti, sekä kirjallisuustehtävä ja sitten päästään joudutaan muuttamaan toiseen kaupunkiin ja sen jälkeen voikin jäädä virallisesti äippälomalle!

Viime viikonloppuna pidettiin suvun mökillä kesän päättäjäiset ja meidän perinteenä on pitää ne rapujuhlien muodossa. Juhlat on viimeisten vuosien saatossa muuttuneet kyllä tosi paljon, kun ennen saatettiin valvoa helposti aamuyöhön saakka kuunnellen musiikkia. Tänä vuonna kaikki 16 ihmistä (mahat täynnä rapuja, sekä eri ruokalajeja ja viinejä) olivat nukkumassa jo yhden jälkeen ja luulen, että mitä enemmän ikää ja lapsia tulee, niin sitä aikaisemmin valot sammuvat.Tätä juhlaa verraten tämän vuoden juhannukseen, mun oli tosi paljon helpompi olla juomatta eli ei tuntunut yhtään niin pahalle. Toki uutena asiana on tullut sillon tällöin esiintyvä ja varsinkin viime viikonloppuna paheneva tupakanhimo, vaikka oon ollut polttamatta jo 5 kuukautta. Mistä tää johtuu ja lähteekö se ikinä pois? :DVoisin lähiaikoina kirjoitella hieman noista isommista hankinnoista, että mitä me ollaan tähän mennessä jo ostettu vauvaa varten. Stay tuned!

p.s. Vauvalla olisi nyt syntyessään jo hyvät mahdollisuudet selviytyä! 

2 kommenttia:

  1. Mä ootan kanssa loppuisko se tupakanhimo joskus... Lopetin 2013 loppuvuonna kun plussasin esikoisesta, ja ei, se himo ei oo kyllä hävinny mihkään. Oon aika varma omalla kohdallani että jos joskus tulee edes maistettua se on menoa sitten taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli turha siis mun odottaa liikoja :D Ei mutta luulen kanssa, että täällä edessä sama homma, varsinkin sen vauva-arjen väsymyksen keskellä voi tehdä hyvinkin tiukkaa...

      Poista