lauantai 28. heinäkuuta 2018

Ultrakuulumisia ja ilta Helsingissä

Käytiin viime viikon lauantaina Perhe Artella Helsingissä ultrassa. Muutamakin syy ultralle oli, mutta ehkä tärkeimpänä halu nähdä onko kaikki hyvin. Tämä oli myös eka kerta, kun mieskin pääsi näkemään vauvan näköisen tyypin siellä liikkumassa. Valittiin Perhe Arte oikeastaan hyvien huhupuheiden ja hinnan takia. Käynti maksoi 87 euroa (sis. toimistomaksun), kun esimerkiksi Joensuussa ja Tampereella eri paikoissa ultraus olisi maksanut yli 250 euroa. Tähän pystyi myös kivasti yhdistämään miniloman Helsingissä, joten edestakaiset matkat ei haitanneet niin paljoa. En tiedä oltaisko lähdetty pelkästään tuon hinnan takia Helsinkiin saakka ajamaan, kun olisi pitänyt miettiä kaikki kulut ja muut, että olisko käynti siellä oikeasti tullut halvemmaksi.

Ehdittiin ajoissa paikalle mun migreenikohtauksesta huolimatta ja kohta oltiin jo kätilön vastaanotolla katselemassa vauvaa. Minillä oli hieman ahtaat oltavat, kun on kuulemma vielä niin heiveröinen ettei jaksa potkia itselleen lisää tilaa, mutta pikkuhiljaa vahvistumassa. Mitat näytti hyvältä ja vastasi 2 päivää laskettua aikaa pienempää, eli lähemmäs uutta vuotta mennään, vaikkakin kasvunopeus saattaa vaihdella raskauden eri vaiheissa. Sydänäänet kuulostivat hyvältä ja muuten kaikki näytti kätilön silmään hyvälle. Toiveissa oli myös nähdä pientä osviittaa sukupuolesta, mutta siellä oltiin niin jalat ristissä ettei kauheasti näkynyt. Hento tyttöarvio saatiin joidenkin ultrassa näkyvien "tyttö"viivojen mukaan, mutta meille jäi vähän epäselväksi, että oliko se loppujen lopuksi hento vai tarkempi lupaus. Jokatapauksessa oli ihana nähdä taas pientä ja käynti oli kyllä jokaisen sentin arvoinen! Seuraavan kerran katsellaan ultralla sitten rakenneultrassa reilu kahden viikon päästä.

Ajeltiin Picnicin (uuniperunat <3) kautta Radisson Blu Seaside -hotelliin Ruoholahteen, jossa päästiin majoittumaan isoon superior huoneeseen ja saatiin koirat huoneeseen ilman lemmikkimaksua (normaalisti 20e / koira)! Hotelli oli (ja on varmasti vieläkin) ihan super hieno ja uusi, ilmeisesti myös remontoitu hiljattain. Aula ja huone oli todella moderneja ja katolta löytyy ilmeisesti myös vuokrattavissa olevat saunatilat, jossa myös palju. Aamupala oli myös todella kattava. Pysäköinnistä ainoa miinus hotellille, sillä paikat oli tosi kapeita ja se maksoi 29 euroa vuorokausi, mutta toisaalta oltiinhan sitä melkein Helsingin keskustassa.

Illasta käytiin Kampin kauppakeskuksessa pizzalla Pizzariumissa (3,90e kaikki slicet) ja täytyy sanoa että oli ihan sairaan hyvät pizzat! Sen jälkeen Linnanmäellä pelailemassa pelejä. En suosittele kenellekään niitä koura pelejä, meinaan en sen parin tunnin aikana nähnyt yhtäkään joka olis sieltä jotain voittanut... Koko illan saldona täysi ja tyytyväinen vatsa, yksi haalari vauvalle, tyhjä lompakko ja yksi pehmolelunalle.

Kuva: Pizzarium


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti