tiistai 11. joulukuuta 2018

Rv38 Kuulumiset

Kirjoittelu on jostain syystä viimeaikoina jäänyt vähemmälle, mitä pidemmälle raskaus on edennyt. Tunnelma on ehkä tässä vaiheessa jo odottava, ja ei jaksa keskittyä kunnolla enää oikein mihinkään ja väsyttääkin kokoajan! Tuntuu myös, että olisi kauheasti tekemistä joka päivä, kun neuvolassakin joutuu ravaamaan melkein joka viikko, sekä hoitamaan "viimeisiä" ostoksia ja asioita ennen vauvan tuloa tänne mahan toiselle puolelle.

Vauvan huone on aika lailla valmis, eli nyt raskausviikkojen ollessa 37+6 olisi kotikin vauvalle valmiina. Pieniä järjestelyjä vielä tehdään, mutta ne pystyy tekemään myös vauvan ollessa paikalla, kuten laatikoiden järjestelyä ja pientä sisustamista. Pinnasänky on siis koottu ja lakanat valmiina, turvaistuin käyttövalmis ja sellaista.

Verenpaine on pysynyt suhteellisen hyvänä kotimittauksissa, paitsi alapaine huitelee tuolla 90 tietämillä ja hieman ylitsekin.. Kuulemma kuitenkin niin kauan, kun ei ole muita oireita ja yläpaine on ok, niin ei haittaa.

Nyt sitten odottelemaan ja valmistelemaan joulua, sekä vauvan saapumista. Vielä vähän arvotaan, että pitäisikö ne perinteiset häätökeinot ottaa käyttöön jo tässä kohtaa vai odotellaanko suosiolla esimerkiksi joululle, jos tämä ei siis itse päätä ennen sitä näyttäytyä.

P.s. Maha on nyt myös vihdoin laskeutunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti