tiistai 21. elokuuta 2018

Bellan kuulumiset

Bella on nyt melkein puoli vuotias ja vauhtia riittää! Arkitottelevaisuuskurssi oli ja meni, ja ollaan ihan tyytyväisiä lopputulemaan. Pyydettiin kuitenkin meidän kouluttaja käymään kotikäynnillä, että saataisiin vielä apua tuohon aiemmin mainitsemaani pöydille hyppimiseen ja sieltä tavaroiden ottamiseen. Saatiin hyviä vinkkejä ja niiden kanssa mennään vielä lähes päivittäin!Bella osaa nyt tosi hyvin mennä korokkeen päälle (ks. Youtube) ja pyöriä siinä ihan oma-aloitteisesti, sekä osaa perus istu, maahanmeno paikaltaan ja vauhdista, sekä tietty muita normaaleja arjen käskyjä (tänne, ei, alas, irti). Nyt ollaan keskitytty seuraamisen harjoittelemiseen sekä korokkeen avulla, että imuttamalla. Imuttamalla se sujuu jo aika hyvin, kunhan vaan on tarpeeksi makoisia nameja. Tai no... Tuo neiti on kyllä niin ahne, että mikä vaan syötävä kelpaa!

Aloitettiin Rallytokon alkeiskurssi muutama viikko sitten ja ollaan nyt käyty siellä kolme kertaa. Tarkoituksena meillä siis olisi Bellan kanssa kilpailla tulevaisuudessa. Olen miettinyt myös, että aloittaisinko syksymmällä vielä lisäksi agilityn alkeita Bellan kanssa, kun niitä pystyisi ehkä silloin vielä ison mahan kanssa tekemään, kun ei koulutuksen alkuvaiheessa tarvitse vielä spurttailla.

Mieli tekisi myös nyt kesän ja tämän kauhean kuumuuden (älkää ymmärtäkö väärin, tuntuu vaan raskaana ollessa tuo +30 aika ylivoimaisen pahalta) loppuessa käyttää Bellaa muutamassa Match Showssa, jotta pääsisi ensi keväänä ihan oikeaan näyttelyyn! Noista asioista en vielä ole kauheasti ottanut selvää, mutta on tuo sen verran hyvistä vanhemmista peräisin, että eiköhän se muutaman kerran täydy siellä näytillä käyttää. ;)p.s. Huomaatteko, että Bella on jo melkein Pepen korkuinen! Sitten vaan sitä massaa keräämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti